Zoeken
 

Rijksstraatweg 40a      3454 JC De Meern

Optronica vernieuwd maar vertrouwd

Met de invoering van een nieuwe naam en huisstijl herdefinieert Optronica zichzelf. De aandacht het beheer van medische technologie de afgelopen jaren heeft gekregen vormde de aanleiding voor de restyle. Maak opnieuw kennis met onze vertrouwde service.

De introductie van het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie in de Medisch Specialistische Zorg vormde een goed moment om de balans op te maken. We kwamen tot het inzicht dat Optronica zich best wat meer mag laten voorstaan op zijn expertise. Dat is niet onze gewoonte, want Optronica faciliteert klanten het liefst vanachter de coulissen. Professioneel, servicegericht, een tikje bescheiden. Voor één keer besloten we het volle licht op te zoeken en onszelf opnieuw aan u te presenteren. In een nieuw jasje, dat we met trots zullen dragen. Het resultaat is een restyling van onze huisstijl en een nieuwe naam.

Eén naam: Optronica

Optronica Service heet voortaan Optronica. Kort maar krachtig. We zijn ervan overtuigd dat de naam Optronica op zichzelf al garant staat voor service. En die toevoeging dus best kan missen. Ook van de huisstijl is het stof afgeklopt. Het nieuwe design en logo dragen zowel ons vakmanschap uit als de toonaangevende positie die we al zo lang in de markt bekleden. De huisstijl laat zich het beste aflezen aan de vernieuwde website. Die mag u gerust beschouwen als een proeve van onze bekwaamheid. Ook in onze promotionele uitingen en documenten zult u de nieuwe huisstijl terugzien.

Klaar voor de toekomst

Echte schoonheid zit van binnen, zegt men wel eens. En dat is ook zo. Maar daarin schuilt wel het risico dat we dat vanzelfsprekend gaan vinden. Is het zo gewoon dat Optronica voortdurend in staat is geweest aan te haken bij de stormachtige innovaties in de oogheelkundige markt? Nee, dat is eigenlijk heel bijzonder. En dat mogen we best een keer tonen, vinden we. Met de restyle zijn we klaar voor de toekomst. We zijn u graag van dienst.