Zoeken
 

Rijksstraatweg 40a      3454 JC De Meern

Over Optronica

Optronica is een zelfstandige service-organisatie met een scherpe focus op oogheelkundige apparatuur. Bij onderhoud en reparatie van apparatuur nemen wij u graag alle zorgen uit handen. U kunt daarbij vertrouwen op de uitgebreide ervaring en vakbekwaamheid van onze technische medewerkers. Optronica levert het ziekenhuis ook maatwerkondersteuning bij het invullen van het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie in het Ziekenhuis

Onze missie

Optronica streeft naar optimalisatie van de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van apparatuur in de oogheelkundige zorg. Het gewenste doel is daarbij dat uw return on investment op investeringen zo hoog mogelijk is.

Optronica nu: service met focus

Bij Optronica werken bekwame en toegewijde servicetechnici, die kunnen bogen op jarenlange ervaring. Geen andere service-organisatie is zo breed inzetbaar op de meest courante oogheelkundige merken. Bij Optronica hebt u altijd een vertrouwde contactpersoon met wie u afspraken maakt. Onze servicetechnici werken in rayons, verdeeld over het land. Dat betekent dat uw contactpersoon snel ter plaatse kan zijn. Optronica biedt een prettige werkomgeving aan gepassioneerde medewerkers die onze focus op kwaliteit delen. 

Historie: oprichting en groei

Met Optronica ontstond in 1999 het meest gespecialiseerde team productspecialisten voor oogheelkundige techniek in Nederland. Tot dat jaar werkten Medical Workshop en Laméris Ootech met eigen servicetechnici. De markt was nog kleinschalig en innovaties lieten langer op zich wachten. Dat veranderde aan het eind van dat decennium. Met name beeldverwerking, software en elektronica begonnen aan een opmars, die apparatuur in hoog tempo complexer zou maken. De druk op de oogheelkundige praktijken nam eveneens toe en daarmee de noodzaak tot een efficiëntere planning. Daarop besloten Medical Workshop en Laméris Ootech hun servicetechnici in één zelfstandige service-organisatie onder te brengen.